Huis > Nieuws > Inhoud

Veel soorten straatlantaarns

Op dit moment worden Chinese steden geïnstalleerd op straatlantaarns en zelfs de afgelegen landelijke wegen hebben ook straatverlichting. Ja, straatverlichting is een onmisbaar onderdeel geworden van het leven van mensen. Als er geen straatlantaarn is, zal de nachtreis van mensen ook sterk worden beïnvloed. Dus wat zijn de voordelen voor het leven van mensen in algemene straatlantaarns?

Ten eerste, handig reizen

Handig reizen is een hoofdrol van straatverlichting. Als het niet gemakkelijk is om te reizen, installeren mensen het product helemaal niet. Straatverlichting Met de toename van nachtentertainmentactiviteiten in China beginnen jongeren te genieten van allerlei soorten uitgaansgelegenheden. Ja, Street Light, de experts hebben zojuist de slaaptijd van onze studenten onderzocht. Ja, de slaaptijd van de gemiddelde persoon is minder dan 7 uur. Dit betekent dat mensen meer en meer tijd hebben om deel te nemen aan het nachtleven. Als er geen straatlantaarn is, zal de reis veel overlast met zich meebrengen, straatverlichting dan kan het nachtleven niet starten.

II. Zorgen voor veiligheid

In feite kijken mensen naar het nieuws dat de huidige maatschappij niet erg veilig is, dat er altijd overvallen en andere gebeurtenissen plaatsvinden. Straatlantaarn, het voorkomen en de locatie van deze gevallen worden echter geconsolideerd. Mensen zullen merken dat er iets gemeen is. Dan gebeurt het waar er geen straatlantaarn is, het is meer afgelegen. Dit weerspiegelt ook indirect het veiligheidsgevoel dat wordt veroorzaakt door straatverlichting. Ja, onder straatlantaarns zijn straatlichtcriminelen gemakkelijk te zien en gemakkelijk te vangen.

Ja, het gemak van reizen en zorgen voor veiligheid is een belangrijke rol van de huidige straatlantaarn. Dit is ook de belangrijkste reden dat de straatlantaarn van ons land zich verspreidt, de misdaadkans vermindert, de sociale stabiliteit garandeert.

Straatlantaarns worden meestal gegroepeerd in de vorm van uitgestraald licht. De International Lighting Commission (CIE) beveelt een projectie, uitbreiding en controle van 3 items aan.

① projectie. Geeft aan dat het licht uitgestraald door de armatuur verticaal langs de weg wordt uitgezet, straatlantaarn en is verdeeld in korte, middellange en lange 3 soorten.

② extensie. Geeft aan dat het licht uitgestraald door de armatuur horizontaal over de weg wordt verdeeld en is verdeeld in 3 soorten: smal, algemeen en breed.

③ controle. Geeft de mate van verblinding van de lichtregeling aan, straatlantaarn verdeeld in een beperkte, gemiddelde en strikte 3 soorten.

De manier van installeren van straatlantaarns is beugeltype, hoog type, type met rechte stang, type ophangkabel en wandabsorberend type, enz.

Soorten straatlantaarns

1, volgens de hoogte van de straatlantaarn: High Pole straatlantaarn, pole licht, weg lamp, tuin lamp, gazon lamp;

2, volgens de lamp staaf materiaal: thermisch verzinkt Iron straat lamp, stalen straat lamp en roestvrij staal straat lamp;

3, volgens straatlantaarn lichtbron: lamp lampen, LED-straatverlichting, spaarlampen, nieuwe Somin xenon-lampen.

4, volgens modellering: Chinese lichten, antieke lichten, landschapslichten, eenarmige straatlantaarns, beide armen straatlantaarns.

5, volgens de wijze van voeding: The City circuit verlichting en zonne-straatlampen, landschap complementaire straatlantaarns

Straatlantaarns hebben betrekking op verlichtingstechnologie en zijn van toepassing op straatverlichting. Het doel is om een ​​efficiënte elektronische energiebesparende straatlantaarn te ontwerpen met een lange levensduur, een lage vermogensafgifte, een hoge vermogensfactor en een klein stroomharmonisch gehalte. De hoogefficiënte, elektronische, energiezuinige straatlantaarn omvat een sequentiële aansluiting van de hoogspanningsuitstroomslots R1, C1, Gelijkrichterbrug d1-d4, Powerfactorcorrectie Tak C2, D5, D6, Burr-filteraftakking L1, hoge frequentie L3, hoogfrequente oscillatiecircuit bgl-bg2, starttak L2, C7 en buis t; in vergelijking met de vorige straatlantaarn kan 80% besparen; harmonische inhoud <25%, verleng="" de="" levensduur="" van="" de="" lamp="" kan="" 3-4="" keer="">


Productcatalogus
Neem contact op met ons

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540