Huis > Nieuws > Inhoud

Onderhoud van lantaarnpalen

Straatverlichting aan iedereen zeer vertrouwd zijn, energie is echter de hoeksteen van het bestaan en de ontwikkeling van de moderne samenleving. Met de doorlopende ontwikkeling van de mondiale economische samenleving, is energieverbruik blijven groeien dienovereenkomstig. Na verloop van tijd de schaarste van fossiele energie wordt steeds meer en meer prominente en deze schaarste geleidelijk wordt weerspiegeld in de prijs van energie goederen. Dus verschijnen de straatverlichting in ons leven.

Straat licht onderhoud:

1. Houd de solarmodule reinigen oppervlak schoon. In de minder regenachtig en zandige gebieden, moeten worden schoongemaakt eenmaal per maand, reinigen moet eerst spoelen met water, Street licht en gebruik vervolgens een schone zachte doek drogen van het water.

2. observeer of de weergave van zonnecellen hebben concave of uitpuilende verschijnsel;

3. na de solar batterij geen kwijting moet onmiddellijk in rekening gebracht. In geval van herhaalde regenachtige dagen, wat resulteert in onvoldoende batterij, moet stoppen of het verkorten van de wachttijd van de macht van de kerncentrale, om niet te veroorzaken de batterij over geen kwijting. Elektriciteitscentrale onderhoudspersoneel moeten regelmatig opladen de lading van de batterij, Street licht over het algemeen elk kwartaal te zijn 2 tot 3 keer. Voor een lange tijd om te stoppen met de batterij (3 maanden of meer), moeten Street licht worden toegevoegd na het opladen en in werking gesteld.

Straat-project, inclusief de hoofdstraat van de stad, industriepark, township, viaduct en andere straatverlichting project, projectwerk, business, eigenaren moeten kiezen hoe straat lamp vermogen?

In het algemeen, de fabrikanten van de straat lamp te kopen van lantaarnpalen, zal er professionele technische medewerkers voor u ontwerpen van straatverlichting programma. Straat lamp fabrikanten van technisch personeel en bediende heeft een schat aan ervaring bij de toepassing van de lantaarnpalen. Straat licht de volgende methoden zijn alleen ter referentie:

Het testoppervlak

Test weg breedte van 15 meter, 10 meter hoge straat lamp, licht arm op de hoogte van 1 meter 10 graden, de straat verlichting langs één kant van de test; testoppervlak van 15mx30m, rekening houdend met de smalle weg van de straat licht vereisten van het licht is niet hoog, terwijl het verstrekken van toepassingen 12mx30m gegevens voor verschillende breedte van de selectie van de verwijzing weg.

Testen van de gegevens

De gegevens is dat het gemiddelde van drie keer het licht niet gebaseerd op de resultaten van de eerste en de derde, Street licht de tijdsspanne van 100 dagen per dag normale verlichting schakelen

Toepassing van optische flux, de efficiëntie van het licht, verlichting uniformiteit evaluatie

De lichtopbrengst wordt berekend door de optische macht door het ingangsvermogen

Vloeiend maken haar berekening formule gemiddelde verlichtingssterkte x gebied

De mate van uniformiteit van de verlichting is de verhouding tussen de minimale verlichtingssterkte en de maximale verlichtingssterkte van het meetpunt in de dwarsrichting van de weg

In de straat lamp technische toepassingen, de weg moet worden geïnstalleerd hoeveel vermogen van lantaarnpalen, moet worden gecombineerd met de fabrikanten van straatverlichting. Dezelfde weg, een fabrikanten om 100W LED verlichting om te voldoen aan de verlichting, en B fabrikanten om de lichten, misschien zolang 80W of zelfs lager wattage die kan voldoen aan de verlichting.


Productcatalogus
Neem contact op met ons

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540