Huis > Nieuws > Inhoud

Lawn Lights kunnen Highlights van de stad markeren

Gazonverlichting kan de rol spelen van een decoratieve landschapsomgeving, en de afstand tussen de gazonlampen kan 3,5 ~ 5,0 zijn. Gazonverlichting wordt gekenmerkt door een groot aantal lampen, een breed verspreidingsbereik, het vermogen van een enkele lamp is relatief klein, de natuurlijke arbeidsfactor is laag, de Lawn Lamp de voedingslijn is lang, de bijbehorende hoge harmonischen liggen op de neutrale stroom.

Het lichtontwerp van het gazon is vooral te danken aan het uiterlijk en de zachte verlichting voor het stedelijke groene landschap om veiligheid en schoonheid toe te voegen, en over het algemeen heeft het een eenvoudige installatie, decoratieve en andere kenmerken. Lawn Lamp kan worden gebruikt voor parken, tuinvilla's, vierkant groen en andere plaatsen van de verlichting van de groene gordeldecoratie.

Lichtbron is een belangrijk onderdeel van alle verlichtingsproducten, afhankelijk van de verschillende verlichtingsvereisten, kunt u verschillende merken, verschillende soorten licht, algemeen gebruikte lichtbron voor gazonverlichting kiezen: gloeilampen, spaarlampen en een nieuwe LED-lichtbron.

De ontwikkeling van gazonlichten tot in de 20e eeuw, 90 jaar, wordt veel gebruikt in stedelijke langzame rijstroken, smalle rijstroken, woonwijken, toeristische attracties, parken, pleinen, privétuinen, gazons voor binnenplaatsgangen en andere openbare plaatsen op de weg, eenzijdig of twee gebruikt voor wegverlichting, Verbeter de veiligheid van mensen die 's nachts reizen om de buitenactiviteiten van mensen te verbeteren, de veiligheid van mensenlevens en eigendommen te verbeteren. Het kan ook de gevoelens van mensen veranderen, de emoties van mensen verbeteren en het concept mensen veranderen, om een ​​donkere en donkere paletachtige nacht te creëren. Overdag, gazonlamp gazonlamp kan worden ingericht met stedelijk landschap; 's nachts, gazon verlichting kan zorgen voor de nodige verlichting en wooncomfort, verhoging van het gevoel van veiligheid, maar ook de hoogtepunten van de stad markeren, interpretatie van heldere stijl, tot nu toe in gebruik, heeft zich ontwikkeld tot een volwassen industrie keten

Lawn Light Siert de rol van de stad

Het licht van het gazon is meer zacht, en de kleur is ook meer divers, en nu met het ontwerp van de follow-up, met de voortdurende verbetering van de behoeften van mensen, het huidige ontwerp meer modellering, vorm is ideaal, Lawn Lamp gedurende de dag kan spelen een goede decoratie Seksueel effect, en 's nachts is het heel mooi en genereus en geeft het een gevoel van schoonheid. Gazonlamp met het meest unieke ontwerp, de zachtste verlichting voor het groene landschap van de stad heeft overal veel veiligheid en schoonheid toegevoegd en het installatieproces is heel eenvoudig, gemakkelijk te installeren, het decoratieve effect van de lawn-lamp is goed, meestal gebruikt in parken, tuin villa's zoals gazon rond, natuurlijk, gazon lamp moderne commerciële straat, voetgangersstraat, parkeerplaats en plein als er groene gordel zal worden geïnstalleerd op de gazon lamp.


Productcatalogus
Neem contact op met ons

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540