Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe zonne-straat Lamp levensduur?

De afgelopen jaren omdat mensen gerealiseerd die bepaling van energiebesparing en milieubescherming en het belang van, is er ook een toenemend aantal energie-efficiënte producten, die snel te krijgen van mensen die het gebruiken. Sommige van deze energiebesparende product levensduur is lang, maar sommige is omdat de technologie wordt gebruikt voor enige tijd zonder goedkeuring is nutteloos. Solar verlichting wordt gebruikt in deze energiebesparende producten gebruiken de langste, en bevorderen de invloed het grootst is.

We weten allemaal zonne-energie is een van de snelste ontwikkeling in de afgelopen jaren Duitse spaarlampen, is zelfs nog populairder in het project van de verlichting, zonne-energie lichten aan energiebesparing en milieubescherming, de levensduur is lang. In termen van het gebruik van energie, zonne-straatverlichting hebben geen conventionele energie, veiligheid, heeft met behulp van een lange periode van gebruik van hernieuwbare zonne-energie door middel van zonnepanelen aan de straling van de zon in elektriciteitsgebruik is OK, dus het is lange levensduur.

Solar straat lamp lichtbron gebruikt is het gebruik van led licht bronnen, leidde is lagedruk producten, milieu zonder vervuiling, kan werk is de traditionele lamp drie keer, zodat solar verlichting zonne-energiebronnen kunnen worden gebruikt in combinatie met led lichtbron, vormen een lange levensduur.


Productcatalogus
Neem contact op met ons

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540