Huis > Nieuws > Inhoud

Floodlights worden steeds meer herkend door mensen

Flood Light is een speciale toepassing voor een aantal binnen- en buitentechniekoperaties of ter plaatse en andere plaatsen met vaste verlichting, het heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook een goed lichteffect, veilig en duurzaam.

De schijnwerper is een soort licht dat een uniforme lichtbron om ons heen kan uitstralen. Flood Light De lichtbron is een soort van puntlichtbron, die in onze scène wordt weergegeven in een octaëdrische afbeelding, en we kunnen volgens onze eigen behoefte aan de keuze van aanpassing van het lichtbronbereik, vaak gebruikt door mensen om het effect van de productie, die vaak wordt gebruikt om de indoor studio, het effect is uitstekend.

Schijnwerpers als elektrische lichtbron van de vervangende producten zijn door steeds meer mensen herkend, is ook op veel gebieden toegepast. Hoofdzakelijk gebruikt voor billboards, snelwegen, spoorwegtunnels, bruggen en bulten, pleinen, constructie en andere plaatsen. Wat is dan de schijnwerper? Floodlight is een punt van verlichting kan uniform zijn in alle richtingen lichtpunt, het bereik van de verlichting kan worden aangepast, Flood Light In de scène weergegeven als een positieve octaëdrische pictogram. Schijnwerpers zijn de meest gebruikte lichtbron in feite, en standaard schijnwerpers worden gebruikt om de hele scène te verlichten. Meerdere schijnwerpers kunnen in de scène worden gebruikt om betere resultaten te produceren. In het geval van

Floodlight-lichtkenmerken

Floodlight wordt het meest gebruikt in het effect van een lichtbron. De scène kan worden gebruikt om de rol van meerdere schijnwerpers bij de geboorte van een beter effect te coördineren. Van een specifiek punt naar de richting van uniforme bestraling van objecten, gebruik het beter voor analoge gloeilampen en kaarsen. Schijnwerpers kunnen overal in de scène worden geplaatst. Het kan bijvoorbeeld buiten het bereik van de camera of binnen het object worden geplaatst. Flood Light Het is gebruikelijk om veel verschillende kleuren schijnwerpers in de scène te gebruiken. Deze schijnwerpers kunnen donker worden geprojecteerd en gemixt op het model. Omdat het bereik van de schijnwerper relatief groot is, is het schijnwerpereffect heel gemakkelijk te voorspellen, en dit licht heeft veel extra doeleinden, bijvoorbeeld de schijnwerper die vlak bij het oppervlak van het object wordt geplaatst, het objectoppervlak. Om helder licht te produceren. Het is vermeldenswaard dat schijnwerpers niet te veel kunnen worden vastgesteld, anders zal het effect saai en saai zijn. Flood Light Dus in het gebruikelijke effect van de productiekaart, en meer aandacht om de belichtingsparameters en lay-out van het effect van het scène-effect van de scène te ervaren, de opeenstapeling van ervaring, beheers het licht met de vaardigheden.

Floodlight-functies

Met de voortdurende ontwikkeling van onze verlichtingsindustrie komen schijnwerpers in het leven van mensen steeds vaker voor, in Flood Light wordt het steeds meer erkend dat mensen het accepteren, voornamelijk omdat het de volgende kenmerken heeft:

1, schijnwerpers hebben uitstekende elektrische prestaties. Onder normale omstandigheden is het vermogen van de schijnwerper relatief hoog, het gebruik van een constante stroomvoorziening, met een lage harmonische stroom, kan daarom een ​​relatief constante lichtstroom produceren.

2, schijnwerper praktisch bereik is relatief breed, de installatie is ook handiger en snel. Floodlight-lampontwerp compact en voortreffelijk, eenvoudig te installeren, Flood Light kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd en is niet onderhevig aan de omgeving en locatiebeperking.

3, het aandeel schijnwerper zichtbaar licht is relatief hoog. In het licht dat wordt uitgestraald door de schijnwerper binnenin, de mate van zichtbaar licht om meer dan 80% te bereiken, is het visuele effect zeer goed.

4, schijnwerpers hebben een goede kleur. Normaal gesproken, wanneer we schijnwerpers gebruiken, stuurt het een relatief zacht licht, wordt het object bestraald met schijnwerpers met een goede glans, het effect is natuurlijker, de kleurweergave-index is hoger dan 80.

5, schijnwerpers in het gebruik van de tijd zal niet verschijnen stroboscopisch fenomeen. Na het uitstekende proces van de verwerking van de productie van schijnwerpers, hoog rendement, Flood Light aan het werk wanneer er geen stroboscoop, schittering en ga zo maar door, om verder niet het menselijk oog te plakken, zal je niet het fenomeen van oogvermoeidheid geven

6, schijnwerper is een soort van energiebesparende lampen. Met de populariteit van led-licht in de verlichtingsmarkt, meer en meer mensen zullen worden geleid tot de productie van lampen op het gebruik van schijnwerpers is geen uitzondering, maar gebruik ook de led als de lichtbron, dus met de algemene verlichtingsfase vergelijking , schijnwerpers worden energiezuiniger.

7, de gebruiksperiode van de schijnwerper is relatief lang. Schijnwerpers maken geen gebruik van de gloeidraad om te produceren, Flood Light maar het gebruik van een hoogfrequente elektrodeloze ontladingslamp om te produceren, de bestralingstijd is over het algemeen meer dan 60.000 uur, vergeleken met andere traditionele lampen in vergelijking met de langere levensduur.

8, schijnwerper is een soort van milieuvriendelijke lampen. Wanneer we schijnwerpers maken, gebruiken we vast kwik in het interieur en als we per ongeluk zijn gebroken, hoeft Flood Light ons geen zorgen te maken over milieuvervuiling. We kunnen het herstellen wanneer we de lampen niet gebruiken. Gebruik, milieu-index is relatief hoog.


Productcatalogus
Neem contact op met ons

E-mail: aaron89@sina.com


Zip/Post Code: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Fax: 86-514-84212540